App Store Google Play Instagram Twitter Facebook
637755032

Notícia

LLIGA CAN JUBANY
06/09/2019

Nova temporada, nova proposta!! ???? Us deixem amb una proposta amb premi de bandera, la LLIGA CAN JUBANY, premiassu al
restaurant amb estrella michellin. 
Fem canvi de format de la lliga aquesta temporada, de manera que així serà mooooooolt més fàcil i eficient l'encreuament dels partits.

Després de la Lliga Magma de fa dues temporades i la Lliga Up&Down de l'any passat, extreiem conclusions de cadascuna d'elles i aquest any la completarem amb la * LLIGA CAN JUBANY* perquè us ho passeu súper!

Aquesta temporada apostem per un format una mica més tancat, on les categories de joc ja tenen els dies assignats per així poder fer més fàcil la realització dels partits!! L’objectiu principal segueix essent el de tenir un partit setmanal o quinzenal, amb gent diferent i no perdre el ritme d’anar jugant.

Eliminem el format UP&DOWN, per fer un format de lliga tradicional, amb la seva corresponent fase de lligueta i la fase eliminatòria!! Tots els grups estaran formats per un mínim de 8 parelles, on al final de la fase de grup es classificaran les 4 millors i es batiran en duel pel premi final. ??????Les categories que hi haurà seran les següents:
-??‍? MASCULÍ A/B+: Els dimecres a les 20.30
- ??‍?MASCULI B: Els divendres a les 19.00h
- ??‍?MASCULÍ C: Els dijous a les 21.00h
- ??‍? FEMENÍ B/B+: Els divendres a les 18.00h
- ??‍?FEMENI B- / C: Els dimecres a les 19.00h
- ??MIXTE PLATA: Els diumenges a les 11.00h
- ???? INFANTIL A: Els dissabtes a les 16.00h
- ???? INFANTIL B: Els dissabtes a les 17.30h

Tots els jugadors que completin la lliga amb pleno de partits jugats obtindran de regal LA SAMARRETA DE LA LLIGA. Així doncs, la regularitat serà premiada amb una fantàstica samarreta BLACKCROWN de la nova temporada!! ????
Mentrestant, els guanyadors de cada categoria s’emportaran un menú al restaurant de Vic amb estrella micheline,CAN JUBANY!!! ????
El preu de la lliga inclou sempre la llum, les pilotes, la coordinació dels partits, el seguiment a les xarxes socials i whatssap, la samarreta i el magnífic menú!
Super soci: 3,50€
Soci: 6€
No soci: 7,5€
Per a qualsevol dubte de funcionament de la lliga o inscripcions, podeu enviar un whatsapp al telèfon 68264515

« Tornar