cpadelh@gmail.com

LLIGA ADIDAS 2020 BY OVB MASCULÍ

La millor lliga de la zona

LLIGA ADIDAS 2020 BY OVB MASCULÍ
Data inici: 24/02/2020 Data fi: 31/07/2020

Bona tarda padelerus i padeleres, us presetem LA LLIGA UP&DOWN ADIDAS by OVB millorada fins l'últim detall amb totes les vostres crítiques constructives de la temporada passada.Un format similar al que us vam plantejar l'any anterior amb canvis significatius per millorar les adversitats amb les que ens vam trobar la temporada passada.

L’objectiu principal d’aquesta lliga és tenir un partidet cada setmana. Ens trobem amb molta gent que vol muntar almenys un partidet entre setmana i ara amb aquests mesos de fred encara costa més aixecar-nos del sofà, així ens activarem més tots plegatgs. 

Creiem que la lliga és una manera de tenir aquest partidet "obligatori" i desde l’organització del club us ajudarem a que així sigui.

Us expliquem una mica el funcionament de la lliga perquè entengueu com funciona i sapigueu les pautes que seguirem un cop aquesta s’inici:

1- Obrirem inscripcions masculines, femenines i mixtes. I s’apuntaran totes les parelles, sense apuntar categories ni nivells. 


2- Un cop es tanquin inscripcions farem grups de 4 parelles. La divisió 1, 2, 3, 4, 5, ... tantes com inscripcions hi hagui. Aquests grups els crearem desde l’organització, com a punt de partida de la lliga.


3- Inscricions tancades, grups creats. La lliga ja està iniciada! 
COM FUNCIONA A PARTIR D’AQUÍ?


Doncs cada parella jugarà 3 partits (4 parelles per cada grup, 3 partits per parella, tots vs tots) com a la Champions League però sense anada i tornada, un únic partit. Un cop s’han jugat tots els partits hi haurà una puntuació que determinarà les 4 posicions del grup i aquesta determinarà qui puja de “nivell” i qui baixa. 
NOVETAT La primera i la segona parella=ascens directe. Totes les primeres parelles de cada grup, com a premi directe per haver quedat primer de grup tindran un PREMI ADIDAS a triar (gorra, muñequera, grips, protector, pot de boles,...) a més a més de l'ascens de categoria. Mentre que el tercer i el quart classificat de cada grup descendrà de categoria. D’aquesta manera no sempre jugarem amb els mateixos i hi haurà moviments de grups cada 4 setmanes.

4- El club sempre posarà les pilotes, no caldrà que en porteu. No sempre seran noves però sempre estaran en molt bon estat.


5- NOVETAT Les jornades i els horaris son tancats. Què vol dir això? El Club posa dia i hora del partit en dansa (sempre sabem quines son les vostres prioritats d'horari, i mai ens n'anirem molt enllà de els vostres prioritats) peeeeeeerò sabem que de tant en tant toca cedir, no sempre tothom es pot ajustar al vostre horari de preferencia, d'aquí a què moltes vegades tingueu la sensació de que NO surten partits. No és que no surtin partits, esque molt sovint ens limiteu molt la franja horaria, els rivals, els companys i cada vegada se'ns fa més difícil el que haurai de ser molt fàcil. Volem jugar, doncs juguem. Així doncs, sense extrendre'ns molt. L'horari del partit el marcarà el Club i vosaltres tindreu marge de canvi sempre i quan els rivals també puguin (hi haurà una normativa més extensa en aquest punt per saber quantes possibilitats de canvis hi hauran).


6- Al final de la lliga proposarem un sopar de germanor on farem tots els grups masculins i femenins. i es durà a terme el SUPER SORTEIG DE LA LLIGA.


I això és tot, és un format renovat, molt divertit i diferent on busquem això que us hem dit, que puguem tenir un partidet xulo entre setmana o al cap de setmana.

Esperem que us agradi i des de JA queden obertes les inscripcions, si voleu jugar però no teniu parella us ajudem a buscar-la. INICI LLIGA: mitjans de Febrer

AL PDF  us explicarem la normativa detallada, què passa si el meu compi s’ha lesionat al mig de la lliga, si hi ha triple empats o etc etc...

INNOVEM EN:

Premis cada mes al primer classificat de grup.

Més roda de partits (eliminem els reptes).

Més facilitat a l'hora de quadrar l'horari amb els rivals (el Club t'adjudica l'hora, amb la possibilitat de canvi).

Funcionament per l' APP i la WEB del Club!

WELCOMEPACK (Assessorament financer objectiu i personal)